Online traject Emotiecoaching

 • Voor ouders die (nog) beter willen leren omgaan met de emoties van hun kind en die de emotionele ontwikkeling van hun kind optimaal willen ondersteunen.
Write your awesome label here.

Hoe fijn zou het zijn als...

je het gedrag van je kind beter begrijpt en precies weet wat je kan ZEGGEN en DOEN wanneer je kind bang, boos of verdrietig is?
je meer vertrouwen hebt in het omgaan met de gevoelens van je kind en daardoor vaker kalm kan blijven en meer kan reageren zoals je zou willen?
je je kind kan helpen om zelf beter om te gaan met zijn of haar gevoelens en tegelijkertijd voelt dat jullie band sterker wordt?
je minder in een machtsstrijd terecht komt waardoor er meer rust in huis komt en jullie meer een team zijn?

Wil jij dit ook?

Dat kan! Ontdek in ons online traject hoe je van emotionele uitbarstingen waardevolle momenten van begrip, verbinding en groei kan maken. Zo wordt het een stuk makkelijker om de ouder te worden die je altijd wilde zijn en je kind te helpen om op te groeien tot een veerkrachtige volwassene.

Hoe we te werk gaan:

Aan de hand van 9 modules leren we je de theorie én de praktijk over wat er onder het gedrag van je kind schuilgaat en hoe je hiermee om kan gaan. We geven je praktische handvatten waar je meteen mee aan de slag kan en na elke module krijg je een opdracht om de theorie om te zetten in de praktijk.

De training vindt volledig online plaats en wordt ondersteund met een praktisch werkboek dat je thuis opgestuurd krijgt én live Q&A sessies die dieper ingaan op specifieke onderwerpen. Je krijgt van ons ook downloadlinks voor een hele resem ondersteunende goodies (posters, hulpkaartjes, een lijst met handige materialen en boeken) die je tot lang na de training zullen ondersteunen en helpen.

Wie zich inschrijft kan, tot slot, rekenen op ondersteuning via onze community waar je ervaringen kan uitwisselen en waar wij (en andere ouders!) àl je vragen zullen beantwoorden. 

'We' dat zijn...

Anky De Frangh

Klinisch psycholoog en gedragstherapeut
Mama van 2 zoontjes (3 en 1 jaar)

"Als psychologe heb ik meer dan tien jaar ervaring opgedaan in de kinder- en jeugdpsychiatrie, de privépraktijk, de bijzondere jeugdzorg en het bijzonder onderwijs. Mijn specialisatie ligt in emotieregulatie en emotiecoaching en het ondersteunen van ouders en opvoeders bij het omgaan met gedrag en emoties van kinderen."

Gitte De Bruyn

Klinisch psycholoog en gedragstherapeut
Mama van een zoontje (2 jaar)

“Ik heb elf jaar in een kinderpsychiatrisch centrum gewerkt en ben momenteel actief op de pediatrische afdeling van een algemeen ziekenhuis en in mijn privépraktijk. Mijn focus ligt op het (preventief) begeleiden en coachen van ouders, om kinderen in hun vertrouwde omgeving veerkrachtiger te maken.”

Aangenaam!
Maar dus die lesinhoud, concreet, hoe zit dat precies in elkaar?

Alles begint met helder communiceren, ook onze training. Daarom vind je hieronder alle info die je nodig hebt om te starten.

Het lesoverzicht

Een overzicht van alle modules

De meest gestelde vragen

Het antwoord op de belangrijkste vragen

Praat met ons

Toch nog vragen of onduidelijkheden? Laat het ons weten!

Wat andere ouders van onze training vonden

 Karisia
"De meest interessante training over opvoeden die ik ooit al gevolgd heb! Super interessante inhoud op een heel duidelijke manier gebracht en onmiddellijk toepasbaar. 
 De training heeft mij de handvaten gegeven waar ik al heel lang naar op zoek was. Het heeft mij een betere moeder én een betere versie van mezelf gemaakt. Een must-follow voor elke ouder die je volledig op eigen tempo kan afwerken. Top!!!"
 Dorien
"De cursus gaf me handvaten om op terug te vallen in de dagdagelijkse omgang met mijn kinderen (bv bij huilbuien, moeilijke momenten als ze moe zijn, niet willen douchen, ...). Het hielp me hun gedrag beter te begrijpen en de achterliggende emoties beter te zien." 
 Iris
"Ik haalde zoveel informatie uit de training! Van achtergronden hoe het (kinder)brein werkt tot heel veel handige tips en uitleg waarom dit werkt. En het werkt! Ik ben ermee aan de slag gegaan met onze lieve hooggevoelige peuter van 3 met een sterke wil en heb er heel veel effect van gezien. Natuurlijk zijn er nog woedeaanvallen maar ik weet nu beter wat ik kan doen en ik voel me veel minder onzeker. Ik vond het een fantastische training en het heeft me veel meer zelfvertrouwen gegeven."
 Sophie
"Ik vind dat jullie de training met enorme veel passie, kennis, en ruimte voor nuance geven. Als alle ouders deze training zouden volgen zou er zoveel meer rust en harmonie in de meeste huishoudens zijn en zouden ouders het gedrag van hun kinderen (en zichzelf) veel beter begrijpen en kunnen plaatsen, en bijgevolg ook rustiger kunnen blijven bij emotionele uitbarstingen."
 Sofie
"De training heeft me enorm veel opgeleverd! Meer inzicht in het gedrag dat kinderen soms stellen, welk gedrag we zelf soms stellen en hoe we met kinderen omgaan, welke impact dat op hen kan hebben en hoe we op een andere, mildere en meer verbindende manier met hen kunnen omgaan om meer harmonie in huis te verkrijgen en onze kinderen te helpen om gelukkigere, rustigere kinderen vol zelfvertrouwen te worden."

BONUS

Worstel jij met de driftbuien van je kind en ben je op zoek naar concrete handvaten? Dan is deze masterclass voor jou! Als je bij de eerste 100 deelnemers bent, dan krijg je de masterclass ter waarde van €49 er helemaal GRATIS bij!

€ 379
Levenslang
 • toegang tot de inhoud
 • toegang tot alle updates
 • onbeperkt vragen stellen over de training
 • alles op eigen tempo te volgen
 • toegang tot de community
 • toegang tot de live Q&A's
 • EN
 • het werkboek thuis bezorgd
€219
6 maanden lang
 • toegang tot de inhoud
 • onbeperkt vragen stellen over de training
 • toegang tot de community
 • toegang tot de live Q&A's
 • EN
 • het werkboek thuis bezorgd
Betaling in termijnen is mogelijk wanneer je met creditcard betaalt.
Gemaakt met